Actualizati site-ul dvs. cu ușurință

Un Content Management System (CMS) vă pune în scaunul șoferului și vă ajută să păstrați controlul site. Cu un CMS, puteți crea și edita pagini, actualizați meniul site-ului dvs., și încărcați imagini noi și galerii. Înțelegem că vă intimidază gândul de a actualiza site-ul dvs. și că poate fi făcut așa ușor. Într-adevăr ușor.

Controlul accesului la date se face pe baza unor roluri de administratori, care sunt definite pentru a controla acțiunile pe care administratorii au permisiunea de a le utiliza. Aceste roluri pot fi de vizualizare, de editare, de adaugare sau ștergere a anumitor date sau informații.

 

CMS Propriu Dezvoltat de OGMIOS

Deși există foarte multe sisteme te tip CMS, Open Source, foarte mulți clienți preferă un sistem propriu de administrare, motivând prin nivelul scăzut de securitate pe care îl pot avea sistemele Open Source.  În aceasta idee OGMIOS a dezvoltat pentru clienții săi un CMS, un sistem propriu de gestionare a conținutului care se bucură de numeroare avantaje precum:

  • Securitate și flexibilitate.
  • Se poate extinde cu foarte mare usurință astfel încât pot fi adaugate oricând și oricate noi componente adiționale în funcție de funcționalitatea aplicației.
  • Este foarte ușor de folosit fiind la îndemana oricui fără a necesita cunoștințe tehnice.