Ca cest website este oferit de:

OGMIOS S.R.L.

Sediu social: Str. Liliacului Nr.4, Valul lui Traian, Constanta, Romania („OGMIOS”)

OGMIOS apreciază vizita la acest website si interesul dumneavoastră pentru compania si produsele noastre. Găsiți mai jos precizări importante privind condițiile de utilizare ale acestui website.

PROTECTIA DATELOR

In conformitate cu cerinţele legale, Ogmios are obligaţia de a administra in condiţii de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, în așa fel încât aceste date sa fie strict protejate.

Datele dumneavoastră, fie ele cu caracter personal, fie cele care nu au caracter personal sunt protejate prin parole în toate sistemele în care sunt păstrate. Persoanelor care au acces la aceste date le este strict interzisă transmiterea lor către terţe persoane, fără acordul dvs. exprimat în prealabil.

PRODUSE. SERVICII

OGMIOS oferă, pe acest website, informaţii despre produse și servicii care pot să nu fie disponibile în anumite ţari. OGMIOS nu garantează ca aceste produse și servicii sunt disponibile în ţara dumneavoastră. Pentru o listă completă a produselor și serviciilor OGMIOS, vă rugăm să ne contactati.

RESPONSABILITATE

OGMIOS nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau de actualitate a informațiilor publicate sau menținute pe website. Mai mult decât atât, OGMIOS iși rezervă dreptul de a modifica informațiile sau datele oferite in orice moment si fără a anunta in prealabil.

Website-ul OGMIOS poate conține hyperlinks către paginile web aparținând terților. OGMIOS nu are nicio responsabilitate pentru conținutul acestor pagini sau pentru modul in care acești terți protejează datele dvs. cu caracter personal.

DREPTURI DE AUTOR SI BREVETE

Conținutul acestui website este protejat prin drepturi de autor.

Orice utilizare neautorizata este interzisa si va fi sancționata potrivit legii.

Găzduire Web - Hostico