Firma de web design & development din Constanta

Nu iti cream doar un site ci iti dezvoltam afacerea pe internet! Misiunea noastra este de a-ti creste valoarea afacerii pe internet, dezvoltandu-ti prezenta online, pentru a fi vizibil audientei dorite si a realiza vanzari.

Ogmios-Design este o agentie / firma de web design & development din Constantaspecializata in crearea de site-uri web de prezentare, portaluri, magazine si cataloage online utilizand platforme create de la zero CMS (Content Mangement Systems). Solutiile oferite de noi includ gazduirea partajata sau privata precum si inregistrarea numelor de domenii.

Pentru ca un site sa fie complet, el are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare si promovare online. Pentru a oferi clientilor nostri calitate, ne-am specializat in optimizarea on-page si link building.

De asemenea va putem oferi servicii de branding si design grafic. Fie ca doriti un simplu logo sau un pachet complet de identitate companie, veti beneficia de preturi promotionale atunci cand acestea sunt combinate cu realizarea unui site web.
Avantajele de a lucra cu firma noastra de design web

Va putem da destule motive pentru a ne alege pe noi pentru proiectul dumneavoastra, insa va vom preciza doar cateva mai importante:

  • Solutii complete pentru site-ul tau web - majoritatea clientilor care doresc un site web au nevoie de servicii adiacente pe care majoritatea firmelor de web design nu le ofera: inregistrare domeniu, gazduire site, optimizare SEO, promovare sau consultanta.
  • O echipa tanara si entuziasta care pune suflet in fiecare proiect si care isi mentine permanent actualizate informatiile cu privire la ultimele tendinte din domeniul designului web si al optimizarii site-urilor.
  • Preturi scazute - fiind o firma de web design nascuta la inceput de criza, am optimizat procesul de creatie si am pastrat costurile de intretinere scazute fara a face rabat de la calitate.
  • Suport online - ne puteti contacta pe mail, telefonic, pe messenger sau prin LiveChat. Oferim clientilor nostri manuale, asistenta si cursuri de initiere daca este necesar.
Găzduire Web - Hostico