Intrebari frecvente

Acest lucru poate varia în funcție de anumite elemente, cum ar fi cât de mare este site-ul (numărul de pagini), precum și caracteristicile și funcționalitatea care este inclusă în site-ul web. Proiectele noastre pentru un site de prezentare tipic încep de la aproximativ 1000RON+TVA.
Timpul necesar pentru a construi/crea un site web depinde de dimensiunea și complexitatea site-ului. Un site de bază de obicei durează aproximativ 4-7 zile de la început până la sfârșit. Unele proiecte mai personalizate și complexe poate dura mai mult.
Da, folosind un design responsive ne asigurăm că site-urile noastre funcționează pe toate dispozitivele, inclusiv desktop-uri, laptop-uri, tablete și telefoane mobile.
Desigur - sistemul nostru de management al conținutului poate construi și găzdui magazinul online și putem stabili toate securitatea necesară pentru a asigura detaliile clienților dumneavoastră să rămână în condiții de siguranță și securitate.
Un sistem de management al conținutului (CMS) vă permite să administrați conținutul de pe site-ul dvs., fără nici un software suplimentar sau calificare tehnică. Când se folosește un CMS, puteți să adăugați pagini noi, încărci imagini și să existe un controlul complet asupra site-ului dvs. - tot ce ai nevoie este un browser web și o conexiune la internet. Află mai multe despre sistemele de management al conținutului pe care le folosim.
Da, noi oferim tuturor clienților noștri training de utilizare și administrare a site-ului prin intermediul interfeței CMS.

Răspunsul scurt - DA - cu toate acestea, depinde pe ce platformă / CMS rulează în prezent. Cel mai bun mod de a afla sigur este să ne apelați pentru a avea o discutie despre ceea ce doriți să faceți.

Da putem! Noi lucrăm cu copywriteri talentați și cu experiență pentru a vă ajuta să obțineți și să transmiteți mesajul simplu și direct. Copywriterii se pot scrie chiar și conținut care poate ajuta site-ul dvs. să fie găsite prin intermediul Google.
Da, putem! Designerii noștri calificați pot proiecta un logo unic și deosebit pentru afacerea ta.
Nu. Echipa noastră este compusă din designeri talentați și developeri.
Găzduire Web - Hostico