Tehnologii:
CSS, Java scripting, PHP, MySQL Modul de administrare

Compania Standartpark este un producator si furnizor de componente pentru sisteme de drenaj şi canalizare la suprafata. În gama produselor a companiei se gasesc rigole realizate din diverse materiale, sisteme de drenaj liniar, geogrile, gazon şi balustrade decorative, stergatoare, cămine pluviale şi guri de scurgere.

Productia si furnizarea sistemelor de drenaj sunt unele dintre principalele activităţi ale companiei Standartpark. Va oferim solutii pentru probleme de drenaj si pentru umiditatei excesive la orice teritoriu: pentru construcţia zonelor rezidentiale, obiecte mari complexe infrastructurii civile și industriale, inclusiv aeroporturi, terenuri de fotbal şi autostrăzi.

Compania Standartpark are o istorie de 16 ani reprezentind un etalon de incredere pentru clienti nostri. În acest timp Standartpark a dobândit o experienţă deosebita, mai ales experţi competenti care au crescut şi au stabilit propriile sale produse de înaltă calitate. Misiunea companiei Standartpark este de a schimba aspectul oraselor, strazilor si gradinelor cu ajutorul sistemelor de drenaj bine stabilite. Credo al companiei consta in calitatea sistemelor de drenaj de suprafata şi de drenaj liniar la un preţ accesibil tuturor.